Як визначити, що вода не придатна для пиття? Якщо колодязна вода каламутна, має неприємний присмак і запах, це вже сигнал про те, що вона небезпечна. У джерело може потрапляти верховодка (тимчасові скупчення вологи у верхньому горизонті грунтових вод), а разом з нею і різні органічні сполуки.
Умовно причини, які призводять до забруднення води в колодязях, можна розділити на дві групи:


У колодязях, облаштованих на плавунах, часто змінюється хімічний склад води через попадання в неї колоїдних домішок і органіки.
Якщо у води змінився колір, з'явився осад або дивний присмак – потрібно чистити колодязь, міняти очисні фільтри.
На смакові якості можуть впливати:






Важливо пити лише перевірену воду!

м.Львів, вул. Княгині Ольги 114 (2ий поверх аквапарку "ПЛЯЖ")
Більше деталей


